Dinsdag 22 april 2014 Samen Aan Tafel (SAT)

De leden van de schil- en kookploeg hadden een deel van de Paasmaandag opgeofferd en kwamen in de middag naar de Boterbloem om het eten voor te bereiden. Ze hadden er blijkbaar veel zin in en hebben gezorgd voor royale hoeveelheden, waarbij opgemerkt moet worden dat er in de laatste week vooraf nogal wat afmeldingen vanwege ziekte e.d. waren.

In de vroege dinsdagochtend stond de kipfilet al te trekken voor de kippenragout, want vandaag stond op het menu: Tomatengroentesoep, Doperwten met worteltjes, Gekookte Aardappelen, Kippenragout met champignons, Gemengde salade, en dit keer als dessert Chocopuddinkje met roomsaus en Fruit en koffie na.

Gelukkig was Jaap ook weer present en verliep de bediening met de stageaires meteen veel gestroomlijnder. Er was dit keer extra aandacht besteed aan de kippenragout en de sla-dressing,  wat ook duidelijk te merken was aan de complimenten die de kookploeg en de stageaires kregen, hoewel de soep had iets heter gemogen.

Zelfs tijdens het afruimen bleef men op verschillende plaatsen onder het genot van een kop koffie gezellig natafelen.

Omdat de aspergetijd is aangebroken kregen we al verschillende hints om volgende keer asperges op het menu te hebben.