Dinsdag 25 juni 2013 Samen aan Tafel (SAT)

Op dinsdagmiddag 11 juni waren de vrijwilligers bijeen om het menu te bespreken en wat verbeterpunten door te nemen. Omdat we toch gezellig met de groep aan de koffie zaten, kwam ineens tot ieders verrassing een grote doos met grabbelton speeltjes voor de Inloop op donderdagavond op tafel met het verzoek even te helpen met inpakken.

En dan blijkt weer dat vele handen licht werk maken en was het in een mum gedaan met dank aan de vrijwilligers.

Dinsdag 25 juni was het alweer de 4e keer dat we met z'n allen konden genieten van een goede maaltijd, want dit keer hadden de koks erg hun best gedaan en waren de reacties op het eten bijzonder positief. Omdat het de laatste keer voor de vakantie was, hadden we gezorgd voor gezellige muziek waarop natuurlijk ook gedanst kon worden. Jeanny van Vegchel en Piet Reijnders met de begeleiding zorgden tijdens het dessert weer voor een prima stuk muziek, waardoor de middag niet meer kapot kon. Aan het eind van de middag werden de kaarten en de sjoelbak nog even tevoorschijn gehaald, waarna rond half vijf alles weer opgeruimd was en iedereen tevreden naar huis was gegaan.

Het menu was dit keer, kippensoep, verse asperges met aspergesaus en ham,gekookte aardappelenmet een slavink en verse gemengde salade. Als dessert een vanillepuddinkje met vruchtensaus en fruit en koffie na.